Om manuelterapi 2017-11-04T17:37:27+00:00

Manuelterapi

Manuelterapi betyder “at behandle med hænderne”. Betegnelsen dækker over en række teknikker, med hvilke terapeuten med bestemte håndgreb undersøger og behandler led, muskler og bindevæv. Herunder hører blandt andet korrektion af led, massage af muskler og bindevæv og stræk af sener.

Hele din krop fra hoved til fod er forbundet af muskelhinder. Derfor undersøger jeg hele kroppen, når jeg skal afdække, hvor et problem er opstået.

En del patienter kommer til mig med problemer, som deres læge ikke har kunnet finde årsagen til og derfor ikke kan tilbyde at behandle. For eksempel kan smerter i brystet opstå på grund af stress og skyldes spændinger og låsninger i brystryggen. Dette vil typisk ikke blive opdaget ved en lægeundersøgelse, men problemet kan ofte løses med massage af væv og sener.

Med manuelterapi kan man blandt andet afhjælpe hold i nakken, muskelspændinger, hovedpine, migræne, knæskader, museskader, ondt i ryggen og meget mere.

Sådan gør jeg

Når du kommer til en behandling hos mig, starter jeg med at spørge ind til, hvad problemet er, og hvad det kan skyldes. Herved bliver jeg klogere på, hvad der er den bedste behandling for netop dig.

Behandlingen foregår ved at du sidder eller ligger på min briks, mens jeg behandler de aftalte områder. Jeg vil ind i mellem bede dig skubbe imod et tryk for at løsne led ved brug af din egen muskelkraft. På den måde undgår jeg de knæk, som kiropraktorer behandler med. Dette gør behandlingen smertefri, yderst sikker og meget effektiv.

Ved muskelspændinger tilbyder jeg desuden massage og i nogle tilfælde akupunktur.

Jeg kan hjælpe dig af med:

√ Hold i nakken

√ Hekseskud

√ Muskelspændinger

√ Hovedpine

√ Migræne

√ Sportsskader: Knæskader, ankelskader mm.

√ Stressrelaterede smerter, eksempelvis smerter i brystet, nakken eller kæberne

√ Smerter ved bækkenløsning

√ Museskader

√ Ondt i ryggen

√ Piskesmæld

√ Kolik hos spædbørn

√ Iskiassmerter

√ Hælspore

…og meget andet.

Kontakt mig